Скачать книгу

в формате FB2  

Скачать

в формате EPUB  

Скачать

в формате RTF  

Скачать

в формате PDF  

Скачать

в формате TXT  

Скачать
1,0 rating

Belching Frog me dhëmbë. Komedi fantastike

A është energjia atomike e dobishme, por edhe e rrezikshme për të gjithë që jetojnë në tokë? Kjo është kështu, por jo për ta. Rezulton se kush ka lindur në të, ai nuk mund të jetojë pa të, pasi ne jemi pa atmosferë dhe oksigjen. Duke shkatërruar një, një tjetër është duke u krijuar. Dhe këtu u shfaqën mutantë, në vendet e katastrofave bërthamore dhe provave bërthamore të pakujdesshme që luftuan për ekzistencën e tyre, paralelisht me ne.#Të gjitha të drejtat e autorit të rezervuara…

 StaVlе Zosimov Premudroslowski, Belching Frog me dhëmbë. Komedi fantastike — скачать в fb2, txt, epub или pdf

Читать «Belching Frog me dhëmbë. Komedi fantastike» онлайн


Метки:

Рубрики: Приключения: прочее, Современная русская литература, Юмор: прочее

Комментарии (0)

Купить бумажный вариант книги

Боевики
Детективы
Детские книги
Домашние животные
Любовные романы